1. Haberler
  2. Gündem
  3. Depremde ailesini kaybetmişti: Anne yadigarı yüzüğü bulmak için Hatay seferber oldu

Depremde ailesini kaybetmişti: Anne yadigarı yüzüğü bulmak için Hatay seferber oldu

featured
service

Tatil için geldiği Hatay’ın Arsuz ilçesinde yüzüğünü kaybeden Alın, X hesabından bir paylaşım yaparak, “Depremde kaybettiğim annemden bana kalan tek yadigarı dün Hatay Arsuz Konacık Aslan Hause civarındaki sahilde kaybettim. Bu saate kadar aradık… Belki benim için bir mucize olur diye burada paylaşıyorum. Eğer varsa hayatımdaki tek mucizeyi şimdi kullanmak istiyorum nolur Allahım” dedi.

Zehra Alın’In yürek burkan bu paylaşımı kısa sürede geniş bir yankı uyandırarak milyonlarca kişiye ulaştı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk ve Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, bu çağrıya kayıtsız kalmayarak hemen harekete geçti. Ekipler, yüzüğü bulabilmek için sahilde dedektörlerle arama yaparken, dalgıçlar da denizde arama çalışmalarına başladı.

9822846.jpg

Depremde yaşadıklarını anlatan Alın, “Öğretmenim, İstanbul’a atanmıştım. 6 Şubat depreminde buradaydım, atandıktan sonraki evime ilk gelişimdi okullar tatil olmuştu, ben de annemin ve babamın yanına gelmiştim. Aile evinde yakalandım depreme. Depremin olduğu gün İstanbul’a uçağım vardı, deprem pazar günü oldu ve pazartesi okullar açılıyordu. Ben de son gün almıştım biletimi fakat havalimanına gittikten sonra iptal oldu biletim.

21321.jpg

İstanbul’da hava çok kötüymüş sanırım o zaman eve tekrar geri döndüm. Annem açtı kapıyı öyle bir gülüşmüştük. Annem de hayırlısı olsun falan dedi sonra geçtik uyumak için deprem böyle gerçekleşti. Depremden çok etkilenmeyen çevremizde oturan insanlar geldiler ve onları çok sonra çıkardık. Babaannem de alt kattaydı ben annemi de babamı da babaannemi de hepsini orda kaybettim. Sadece ben çıktım oradan. Annemden kalan yüzüğü kaybetme talihsizliğini de tatil için geldiğim Arsuz’da yaşadım ve yüzük kayboldu.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Depremde ailesini kaybetmişti: Anne yadigarı yüzüğü bulmak için Hatay seferber oldu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz