1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sivas İmranlı’da otobüs kazası: 24 yaralı

Sivas İmranlı’da otobüs kazası: 24 yaralı

featured
service

Kaza ihbarı üzerine, İmranlı Arama Kurtarma Ekibi (İMAYKUT) ve çok sayıda ambulans olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaparak, 24 yolcuyu İmranlı Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Ankara Polatlı’da 9 kişinin hayatını kaybettiği otobüs kazasında ön rapor tamamlandı!

Kaza anını anlatan otobüs şoförü Cafer Kılıç, karşıdan gelen otobüsün hatalı sollama yaparak doğrudan üzerlerine doğru geldiğini belirtti. Kılıç, “Seyir halindeyken yol yapımı olan bir noktadaydık. Karşıdan bir araç geliyordu. Bize çarpmaması için aracı mecburen şarampole çevirdim. Tek şeritli yolda bu kadar insanı öldürecekti. Aracı şarampole yan yatırdım ve herkesin canını kurtardım. O kadar soğukkanlı olmasam kesinlikle hepimiz ölmüş olacaktık. Şükür ki ölen olmadı. Kazaya sebep olan otobüs durmayarak yoluna devam etti. Yetkililere şikayette bulunduk ve o sürücünün bulunmasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ankara’da 2 ayrı otobüs kazası

Kazadan sağ kurtulan yolculardan Veysel Memiş, yaşananları anlatarak şoföre teşekkür etti. Memiş, “Ben 16’ncı koltukta oturuyordum. Hayatımızı kurtaran şofördür. Karşıdan gelen araç direkt otobüsün üzerine geliyordu. Şoför aracı sağa çekti ve sağa attığında da çok şükür hepimizi kurtardı.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sivas İmranlı’da otobüs kazası: 24 yaralı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz