1. Haberler
  2. Gündem
  3. Eski eşini öldürdüğü iddiasıyla yargılanıyor! Yazar Funda Demirci’nin mail ve ses kayıtları ortaya çıktı

Eski eşini öldürdüğü iddiasıyla yargılanıyor! Yazar Funda Demirci’nin mail ve ses kayıtları ortaya çıktı

featured
service

Demirci’nin avukatı, müvekkilinin akıl sağlığına ilişkin Adli Tıp Kurumu’ndan rapor alınmasını talep ederek genç kadının ifadesi alınacak durumda olmadığını söyledi.

Duruşmada beyanda bulunan müşteki Hasan Çapar, “Bir suikast timi gibi olayı gerçekleştiriyor şimdi de burada ‘ben yapmadım’ diyor. Böyle bir şey yok. En ağır cezayı almasını istiyorum” şeklinde konuştu.

Maktul ile şüphelinin oğlu M.Ç.’nin ifadesine yer verilen iddianamede, anne babalarının 2021’de boşandıklarını, annelerinin dönem dönem evlerine gelerek bazen kaldığını, olay günü de annesi evdeyken gece bir ses duyduğunu, salona girdiğinde ise babasını kanlar içerisinde yerde gördüğünü söylediği aktarıldı.

Sitede özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Tayfur V.’nin ifadesine de yer verilen iddianamede, olayın yaşandığı gece söz konusu evin önüne gittiğinde şüpheli Demirci’yi elinde büyük bir bıçakla binadan çıkarken gördüğünü, eve girdiğinde ise maktulü boğazı kesik kanlar içinde bulduğunu, maktulün ayak ucunda oğlunun ağlayarak oturduğunu gördüğünü ve ambulans geldiğinde olay yerini başka güvenlik görevlisi arkadaşına bıraktığı sırada şüphelinin, ‘bana uçak bileti ayarlayın’ şeklinde bir telefon görüşmesi yaparken duyduğunu söylediği kaydedildi.

İddianamede şüpheli Demirci’nin, cinayetten önce kardeşine eski eşinden nefret ettiğine ilişkin mailler ve ses kayıtları gönderdiğinin tespit edildiği, akıl sağlığının yerinde olup olmadığına ilişkin Adli Tıp Kurumu raporu alınmasının talep edildiği ancak cezai sorumluluğunu etkileyecek seviyede akıl hastalığı olduğunu göstermediği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eski eşini öldürdüğü iddiasıyla yargılanıyor! Yazar Funda Demirci’nin mail ve ses kayıtları ortaya çıktı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz