1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Apple kullanıcılarına 4. nesil iPhone SE sürprizi geldi

Apple kullanıcılarına 4. nesil iPhone SE sürprizi geldi

featured
service

Apple’ın iPhone dünyasında coşku uyandıran büyümeleri sürüyor. Twitter kullanıcısı Aaron, tvOS 17’nin dördüncü beta versiyonuna kadar keşfedilmemiş iPhone kodlarını gün suratına çıkardı. Bu kodlar arasında yer alan ‘iPhone15,4’, ‘iPhone15,5’, ‘iPhone16,1’ ve ‘iPhone16,2’, Apple’ın yeni nesil iPhone modellerine işaret ediyor. Eylül ayında asıllaşması beklenen iPhone aktifliği evvelinde bu kodlar, teknoloji dünyasında büyük bir merak uyandırdı.

Bu kodlar arasında özellikle ‘iPhone16,1’ ve ‘iPhone16,2’, A17 Bionic harekâtçılarına sahip olacak iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max Ultra modellerini temsil ediyor. Değişik yandan A16 Bionic operasyoncu ile kuvvetlendirilecek olan iPhone 15 ve iPhone 15 Plus modelleri ise ‘iPhone15,x’ ailesine dahil ediliyor.

iPhone dünyası için büyük bir sürpriz olan bu büyümelerin yanı gizeme, sızan tasarım şemaları da alaka sürüklüyor. iPhone 15 Pro’nun tasarımında USB-C irtibat noktası ve yeni bir buton gibi yeniliklerin yer aldığı iddia ediliyor. Teknoloji meraklıları, Eylül ayını büyük bir coşkuyla beklemeye devam ediyor.

Apple’ın yeni nesil iPhone tasarılarına dair coşku verici ayrıntılar gün suratına çıkmaya devam ediyor. tvOS 17’nin dördüncü beta versiyonu, gelecek iPhone modellerine dair ipuçlarını kapsıyor. Ortaya çıkan bu bilgilere göre, iPhone 15 modellerinin yanı gizeme, daha evvel hiç dinlenmemiş olan iPhone14,1 ve iPhone14,9 kodları da bulunuyor. Bu kodlar, muhtemelen A15 Bionic operasyoncusu ile kuvvetlendirilen telefonları temsil ediyor.

Ancak, bu sırlı modellerin ne anlama geldiği mevzusunda muhtelif iddialar bulunuyor. Bazı analistler, bu modellerin 4. nesil iPhone SE’ye işaret ettiğini öne sürüyor. Rivayetlere göre, Apple, yeni iPhone SE modelini Type-C irtibatı ve A15 Bionic operasyoncu ile pazara sunabilir. Bu modele müteveccih temenniler, uzun müddettir beklenen Type-C iletişiminin ilave edilmesiyle şekilleniyor. Daha evvel, iPhone X tasarımının temel alınarak büyük bir ekranla gelecek olan iPhone SE modelinin 2024’e ertelendiği belirtilmişti. Ancak eylül ayındaki aktiflikte iPhone SE 4 modelinin tanıtılması bekleniyor.

Apple’ın eylül ayında tertip edeceği faallik, teknoloji dünyasında büyük bir merak ve coşkuyla bekleniyor. Yeni nesil iPhone modelleri ve özellikleri hakkındaki düşüncelerinizi yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Apple kullanıcılarına 4. nesil iPhone SE sürprizi geldi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz