1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Schneider Electric Secure Power İş Birimi Kıbrıs’ta İş Ortaklarıyla Buluştu

Schneider Electric Secure Power İş Birimi Kıbrıs’ta İş Ortaklarıyla Buluştu

featured
service

Schneider Electric’in Secure Power İş Birimi, önemli bir etkinlikte iş ortaklarıyla bir araya geldi. Kıbrıs’ta düzenlenen “Secure Power Partner” etkinliği, sektördeki temsilcilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Etkinliğin amacı, Türkiye’den gelen sektör temsilcileri ile birlikte 2024 yılına ait hedeflerin ve stratejilerin tartışılmasıydı. Katılımcılar, gelecek dönem planlamalarını ve sektörel yenilikleri ele aldı.

Etkinlikte, bulut hizmet sağlayıcıları ve finans, ticaret, sanayi alanlarındaki yenilikler tanıtıldı. Tek faz ve üç faz kesintisiz güç kaynakları, kabin sistemleri, protokol veri ünitesi (PDU) ürünleri ile Ecostruxure yazılım çözümleri hakkında en son gelişmeler paylaşıldı.

Partnerlerden alınan geri bildirimlerle, Schneider Electric Secure Power İş Birimi, müşteri memnuniyetini ve inovasyonu sürekli geliştirmeyi hedeflemekte. Şirket, sektördeki liderliğini korumak ve iş ortaklarıyla olan işbirliklerini daha da güçlendirmek için kararlılıkla çalışmaya devam edecek.

Schneider Electric Secure Power İş Birimi, iş ortaklarıyla Kıbrıs’ta düzenlenen “Secure Power Partner” etkinliğinde bir araya geldi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Schneider Electric Secure Power İş Birimi Kıbrıs’ta İş Ortaklarıyla Buluştu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz