Avukatlar, İstanbul Emniyeti’nde 15 polis tarafından dövüldü iddiası

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

X hesabından paylaşım yapan Ruşen Takva, gözaltına alınan müvekillerini görmeye giden Avukat Bahtiyar Kandeğer ve Şehnaz Altunkaya’nın, dün İstanbul Emniyeti’nde 15 polis tarafından dövüldüğünü iddia etti.

Takva’nın paylaşımı şöyle:

“Dün gece saatlerinde gözaltına alınan müvekkilleri hakkında bilgi almak için İstanbul Emniyeti Organize Şubeye giden avukat Bahtiyar Kandeğer ve Şehnaz Altunkaya, yaklaşık 15 polis tarafından öldüresiye dövüldü. Olay anının kayıt edildiği cep telefonuna el konulurken, avukat Şehnaz Altunkaya’nın içerisinde parasının da olduğu cüzdanı kayboldu. Kandeğer; “Av.Şehnaz Altunkaya aşağı indirilirken yerde ters kelepçeli halde dururken teknelemesi üzerine bu defa ben müdahale ettim. Akabinde yaklaşık 10-15 polis beni yere atıp defalarca tekmelediler. Dün gece kafama aldığım darbelerin tamamı öldürücü idi. Ölmemiş olmam mucizedir.”

Çağdaş Hukukçular Derneği(ÇHD), söz konusu saldırı hakkında açıklamada bulundu.

ÇHD’nın paylaşımı şöyle:

“Meslektaşımızın yanında Çağlayan Adliyesi’ndeyiz. Hiçbir delilin yok edilmemesi; işkence yapan, emri veren, göz yuman herkesin cezalandırılması için sürecin takipçisiyiz. Tüm meslektaşlarımızı savunmaya yapılan bu saldırıya karşı dayanışma içinde olmaya davet ediyoruz. İşkenceye uğrayan her iki meslektaşımızın da savcılık ifadeleri tamamlandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın delillerin toplanmasına ilişkin daha fazla zaman kaybetmeden talimat vermesini bekliyoruz.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Avukatlar, İstanbul Emniyeti’nde 15 polis tarafından dövüldü iddiası

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz