1. Haberler
  2. Gündem
  3. Aydemir Akbaş’tan acı haber geldi! Hayatını kaybetti

Aydemir Akbaş’tan acı haber geldi! Hayatını kaybetti

featured
service

Vefat Haberi ve Taziye Mesajları

Aydemir Akbaş, kanserle mücadelesine rağmen sağlığının bozulması sonucu evinde baygın bir şekilde bulunmuş ve hızla hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Akbaş’ın durumu, sağlık ekipleri tarafından sürekli izlenmişti. Ancak tüm çabalara rağmen, ünlü sanatçı hayatını kaybetti.

( = window. || []).push({});

( = window. || []).push({});

Tedavi Sürecinde Zorlu Günler

Usta sanatçının ölüm haberini sosyal medya aracılığıyla duyuran menajeri Özgür Aksoy, “Türk sinemasının koca çınarı, canımız, ustamız, Aydemir abimiz vefat etmiştir. Acımız çok büyük. Allah mekanını cennet eylesin.” şeklinde bir açıklama yaptı. Bu vefat haberi, sanat dünyasında geniş bir üzüntü yarattı.

İbrahim Tatlıses’ten Duygusal Paylaşım

Aydemir Akbaş’ın vefatının ardından, ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu. Tatlıses, “45 yıllık dostum ağabeyim Aydoşum mekanın cennet olsun” ifadelerini kullanarak, dostuna olan derin sevgisini ve üzüntüsünü dile getirdi.

Kansere Karşı Mücadelesi ve Son Durum

Aydemir Akbaş, daha önce kolon, gırtlak ve bağırsak kanseri gibi hastalıklarla mücadele etmişti. Ocak 2023’te tekrar kansere yakalandığını duyurmuş ve tedavi sürecine başladığını belirtmişti. Akbaş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. Tedavim başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım” demişti.

Sinema Kariyerinin Son Dönemi

Aydemir Akbaş, son olarak Şafak Sezer’in başrolünde yer aldığı komedi serisi ‘Kolpaçino’ ve ‘Kolpaçino 4 4’lük’ filminde kameranın karşısına geçmişti. Sanatçı, ‘Sabri’ karakteriyle büyük beğeni toplamış ve sinema dünyasında iz bırakan performanslar sergilemişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aydemir Akbaş’tan acı haber geldi! Hayatını kaybetti
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz