1. Haberler
  2. Gündem
  3. Aydos Dernekler Federasyonu Genel Kurulu gerçekleşti

Aydos Dernekler Federasyonu Genel Kurulu gerçekleşti

featured
service

Aydos Dernekler Federasyonunda genel kurul heyecanı yaşandı. 7. Olağan Genel Kurulda tekrar aday olan mevcut Başkan Özgür Cinalioğlu, güven tazeledi. Başkan Cinalioğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda güven oylarından dolayı delegelere teşekkür etti.

Cinalioğlu, yaptığı paylaşımda “Tarihin en genç ve cinsiyet dengesini en fazla gözeten Aydos Yönetim Kurulu’nun oluşmasında emeği geçen herkese, özellikle emekçi dernek yöneticilerimize ve delegelerimize teşekkür ederim.” dedi.

Cinalioğlu, paylaşımının devamında şu ifadelere yer verdi: “Tarihin en genç ve cinsiyet dengesini en fazla gözeten Aydos Yönetim Kurulu’nun oluşmasında emeği geçen herkese, özellikle emekçi dernek yöneticilerimize ve delegelerimize teşekkür ederim. Bizi yalnız bırakmayarak Olağan Genel Kurulumuza katılan siyasi parti temsilcilerimize, Anadolu Güç Birliği Konfederasyonu bileşeni kardeş federasyonlarımıza, paydaş olduğumuz sivil toplum örgütlerine ve yöre derneklerinin kıymetli emektarlarına minnettarlığımı ifade etmek isterim. Bize verdikleri güç için hepsine müteşekkirim.”

Olağan Genel Kuruluna Anadolu Güç Birliği Konfederasyonu bileşenleri, CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, milletvekilleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aydos Dernekler Federasyonu Genel Kurulu gerçekleşti
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz