1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bursa’da Çinli Turistlere Yönelik Gazete Olayında 3 Kişi Tutuklandı

Bursa’da Çinli Turistlere Yönelik Gazete Olayında 3 Kişi Tutuklandı

featured
service

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, bıçak zoruyla Çinli turistlerden para ve araçlarını gasp eden üç şüpheli gözaltına alındı.

Çinli turistler Tverxun Xıaokaıti (32) ve Gvang Jun Zhang (28), Bursa-İzmir otoyolu üzerinde seyir halindeyken, Karacabey ilçesi Harmanlı Mahallesi’nde bir araç tarafından önleri kesildi. Araçtan inen 3 kişi, bıçak göstererek turistlerin aracını ve yanlarında bulunan parayı gasp etti.

Olayın ardından jandarma ekipleri, turistlerin aracı 3 kilometre uzaklıkta terk edilmiş olarak buldu. Yapılan incelemelerde, 22 bin dolar ve 24 bin 500 liranın kaybolduğu belirlendi.

Güvenlik kameralarını inceleyen jandarma, şüphelilerin Ali D. (35), Erkan K. (45) ve Halil E. (37) olduğunu belirledi. Şüphelilerin, olaydan sonra kaçmak için Balıkesir’e yönlendikleri tespit edildi. Ekipler tarafından düzenlenen operasyonla yakalanan şüphelilerin aracında iki bıçak, bir miktar uyuşturucu ve turistlere ait para ele geçirildi.

Jandarma merkezi işlemleri tamamlandıktan sonra, şüpheliler adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, Çinli turistlerin bir miktar para ile aracını bıçak zoruyla gasbeden 3 şüpheli, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bursa’da Çinli Turistlere Yönelik Gazete Olayında 3 Kişi Tutuklandı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz