1. Haberler
  2. Gündem
  3. Depremzedeye cinsel saldırıda bulunup suçunu itiraf eden şüpheli serbest bırakıldı

Depremzedeye cinsel saldırıda bulunup suçunu itiraf eden şüpheli serbest bırakıldı

featured
service

Yeniçağ Gazetesi’nden Fatih Ergin’in haberine göre; depremden 10 gün önce kalp ameliyatı olan ve enkazdan sağ olarak çıkarılan G.S., kendisini cinsel istismara maruz bırakan M.A’nın “Ailene anlatırsan sana daha büyük kötülükler yaparım. Sana kimse inanmaz” tehditleri ile de karşı karşıya kaldı.

G.S’yi susturmaya çalışan M.A, mağdurun işten ayrılmak istediğini belirtmesi üzerine kendisiyle “ikna” konuşması yapacağını belirtip G.S’yi zorla kuaför salonundaki bebek odasına götürdü.

M.A son istismar sırasında ses kaydı alan G.S’ye yaşananları kimseye anlatmamasını söyledi ve “Evine git, duş al, uyu. Kimse anlamaz. Sana bir daha dokunmayacağım.” dedi.

G.S’nin suç duyurusu ile M.A hakkında açılan soruşturma ise akıllara durgunluk verecek şekilde sonuçlandı. Savcının tutuklama talebiyle mahkemeye sevk ettiği M.A ses kaydındaki söylediklerini kabul etmesine rağmen adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Annesinin kalp hastası olduğunu, babasının cezaevinde bulunduğunu ve abisinin de engelli olduğunu belirterek kendi ayakları üstünde durmaya çalıştığını söyleyen G.S “Bir aydır evden dışarı çıkamadığını ama M.A’nın delillere rağmen elini kolunu sallaya sallaya dolaştığını” ifade ederek, verilen karara tepki gösterdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Depremzedeye cinsel saldırıda bulunup suçunu itiraf eden şüpheli serbest bırakıldı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz