Dilan Polat annesini 110 yerinden bıçaklayan, anneannesini öldüren, parmağını yiyen Rabia Çataklı’yla aynı koğuşta: Cezaevine dönmek istiyo

Dilan Polat annesini 110 yerinden bıçaklayan, anneannesini öldüren, parmağını yiyen Rabia Çataklı’yla aynı koğuşta: Cezaevine dönmek istiyo

Dilan Polat’ın sağlık sorunları tahliye getirecek mi? Adli Tıp Kurumu’na götürüldü

Gazeteci Emrullah Erdinç’in YouTube kanalında aktardığı bilgilere göre, Dilan Polat hastaneye sevk edildiğinde, daha önce anne ve anneannesini vahşice katleden Rabia Çataklı ile aynı koğuşta kaldı. Bu durum Polat’ı derinden etkileyerek uyuyamamasına neden oldu. Hatta Polat, o dönemde popüler olan kalpli pijama takımını Çataklı’ya hediye etti.

Polat, hastanede kalmak istemediği için cezaevi yönetimine dilekçe vererek, “Ben burada kalacağıma kardeşim Sıla ile kalmak istiyorum” dedi ve tekrar cezaevine sevk edildi. Yeniden hastaneye sevk edilme ihtimali gündeme geldiğinde ise Polat, sağlık durumunun verilen ilaçlar sayesinde iyi olduğunu belirterek hastaneye dönmek istemediğini dile getirdi.

31 yaşındaki Rabia Çataklı, Zonguldak’ın Devrek ilçesinde, 56 yaşındaki annesini 110 yerinden bıçaklayıp, 77 yaşındaki anneannesini baltayla 6 yerinden parçalayıp sokağa atmıştı. Çataklı, gözaltına alındığında hastanede serçe parmağını koparıp yutmuştu.

İfadesinde, “Bunu neden yaptığımı bilmiyorum. Ölecek gibi hissettim. Mehdi olduğumu hissettim. Onların birer şeytan olduğu ve öldürmem gerektiği söylendi. Ben de öyle yaptım. İkisini de çok severdim” demişti.

Exit mobile version