1. Haberler
  2. Gündem
  3. Eğitimciye şiddet son bulmuyor! Veli, öğretmeni ‘delgeç’le saldırdı

Eğitimciye şiddet son bulmuyor! Veli, öğretmeni ‘delgeç’le saldırdı

featured
service

Saldırının ardından Gökkaya, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giderek tedavi edildi. Başında 5 santimetrelik bir yarılma oluşan öğretmene, 5 dikiş atıldı. Darp raporu alan Gökkaya, olayın ardından G.B.’den şikayetçi oldu. Saldırgan veli, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Olay sonrası gazetecilere konuşan öğretmen Selman Gökkaya, velinin oğlunun disiplin sorunu için önce müdür yardımcısıyla konuştuğunu ve müdür yardımcısının kendisini odaya çağırdığını belirtti.

Kendini tanıtarak ve veli ile tokalaşarak görüşmeye başladığını ifade eden Gökkaya, “Gayet sakin ve medeni şekilde konuşmaya başlamıştım fakat velimiz kendisini nasıl ayarladıysa, kafasında neler kurduysa ilk cümlesinden itibaren bana tehditler savurarak, mesleğime hakaretler ederek konuşmaya devam etti. Ardından müdür yardımcısı olaya müdahil olmak istedi, konuşmayı bitirmek istedi fakat velimiz dinlemedi.” dedi.

10109848.jpg

Velinin dozunu artırarak ailesine çocuklarına kadar kendisini tehdit ettiğini ifade eden Gökkaya, “Bu arada müdür yardımcısı ile velinin dışarıya çıkmasını istedik fakat şahsıma, mesleğime, aileme küfürler ederek tatsızlık ve taşkınlık çıkardı. En son müdür yardımcısı araya girdi. Benim hiçbir fiziki yönelimim, şiddetim, taşkınlığım olmamasına rağmen müdür yardımcısı, veliden odasını terk etmesi için yanına gittiğinde masanın üzerinde duran delgeçi alarak kafama vurdu.” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eğitimciye şiddet son bulmuyor! Veli, öğretmeni ‘delgeç’le saldırdı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz