1. Haberler
  2. Gündem
  3. İBB Başkanı İmamoğlu’ndan Küçükçekmece Metrobüs Kazasına İlişkin Açıklamalar

İBB Başkanı İmamoğlu’ndan Küçükçekmece Metrobüs Kazasına İlişkin Açıklamalar

service

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Küçükçekmece’deki metrobüs kazasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Küçükçekmece’de meydana gelen ve iki metrobüsün çarpıştığı kaza sonrasında İmamoğlu, “Görüntüler geldi, bu bir sürücü hatasına benziyor. Arkadaşlar konumlarına bakarak hızlıca incelemeler yapacaklar.” şeklinde konuştu.

İmamoğlu, kazada hayatını kaybeden vatandaş için de taziye dileklerini ileterek, “Ne yazık ki bir vatandaşımız hayatını kaybetti. İner inmez hastaneye gidip yaralıların durumunu kontrol edeceğim. Başımız sağ olsun.” dedi.

İki metrobüsün çarpışması sonucu 1 kişi yaşamını yitirirken, 2’si ağır olmak üzere toplamda 38 kişi yaralanmıştı. Kazanın ardından ilgili iki metrobüsün şoförleri ve denetim amirinin gözaltına alındığı bildirildi.

Türkiye Belediyeler Birliğinin 28 Ağustos’taki encümen toplantısı için Adıyaman’da bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecilere Küçükçekmece’de iki metrobüsün çarpıştığı kazaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İBB Başkanı İmamoğlu’ndan Küçükçekmece Metrobüs Kazasına İlişkin Açıklamalar
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz