1. Haberler
  2. Gündem
  3. İstanbul’da Ev Dolandırıcılığı: 5 Zanlı Tutuklandı

İstanbul’da Ev Dolandırıcılığı: 5 Zanlı Tutuklandı

featured
service

İstanbul’da, ev satma vaadiyle bir kişiyi dolandıran 5 zanlı, yaptıkları dolandırıcılıkla 7 milyon lira kaybettiren çeteye yapıldı.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, 11 Temmuz’da Beylikdüzü’nde D.O. isimli bir vatandaşın internet üzerinden satın almak istediği dairenin dolandırıldığına dair ihbar aldı.

Yapılan araştırmalar sonucunda, mağdurun daire için iletişime geçtiği kişilerin kendisine sağladığı IBAN numarasına 7 milyon lirayı gönderdiği saptandı. Şüphelilerin, “sazan sarmalı” olarak bilinen dolandırıcılık yöntemini kullanarak bu parayı ele geçirdiği belirlendi.

İstanbul ve Antalya’da belirlenen adreslere düzenlenen operasyonlarda H.A. (42), Y.V. (25), E.B. (27), Ö.H. (21), S.K. (35) ve N.H. (34) isimli kadın şüpheli gözaltına alındı. Yapılan sorgulamalar sonucunda, şüphelilerin geçmişte birçok suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

Emniyet işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 zanlıdan 5’i tutuklanırken, tek kadın şüpheli Ö.H. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İstanbul’da Ev Dolandırıcılığı: 5 Zanlı Tutuklandı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz