1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kırklareli Geri Gönderme Merkezinde şüpheli ölüm

Kırklareli Geri Gönderme Merkezinde şüpheli ölüm

featured
service

ANKARAGÜNDEM’ın ulaştığı bilgilere göre, 37 yaşındaki İbrahim İzziddin, Tekirdağ’daki sınırdan Avrupa’ya kaçmaya çalışırken yakalandı ve geri gönderme merkezine alındı. Daha önce iki kere kaçma girişiminde bulunan ve gözaltına alınarak geri gönderme merkezine götürülen İzziddin, iddialara göre görevliler tarafından maruz kaldığı şiddet sonrası nefes darlığı yaşadı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İzziddin, daha önce aynı geri gönderme merkezinde farklı zamanlarda gözaltına alınmış ve arkadaşlarına şiddet gördüğünü anlatmıştı. ANKARAGÜNDEM’a konuşan arkadaşları, gözaltı sonrası serbest bırakılan İzziddin’in vücudunda çok sayıda morluk ve şişlik olduğunu ifade etti.

En büyüğü 13 yaşında dört çocuk babası olan İzziddin’in herhangi bir sağlık problemi bulunmuyordu. Arkadaşlarına daha önce yetkililer tarafından şiddet gördüğünü anlatan İzziddin, “Çok dövdüler, ellerinden kaçamadım” demiş.

Kırklareli Geri Gönderme Merkezi yetkilileri, İzziddin’in ölüm nedeninin “kalp krizi” olduğunu belirtiyor. Ancak otopsi incelemesi yapılan İzziddin’in gerçek ölüm nedeni, iki ay sonra tamamlanacak raporun ardından ortaya çıkacak.

olum-belgesi.jpg

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kırklareli Geri Gönderme Merkezinde şüpheli ölüm
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz