1. Haberler
  2. Gündem
  3. Meteoroloji yeni verileri paylaştı! Hava sıcaklıkları yeniden mi yükseliyor? İşte 29 Eylül Türkiye geneli hava durumu

Meteoroloji yeni verileri paylaştı! Hava sıcaklıkları yeniden mi yükseliyor? İşte 29 Eylül Türkiye geneli hava durumu

featured
service

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava durumu raporuna göre, ülkenin kuzey kesimlerinde parçalı ve yer yer çok bulutlu hava hakim olacak. Özellikle öğleden sonra Marmara’nın batısı ile akşam saatlerinde Marmara bölgesi ve Kuzey Ege’de sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların görülmesi bekleniyor. Akşam saatlerinde Trakya kesiminde, gece saatlerinde ise İstanbul, Kocaeli, Bursa ve Yalova çevreleri ile Balıkesir’in kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli yağışlar yaşanabileceği tahmin ediliyor. Bu nedenle, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması öneriliyor.

Sabah saatlerinde Marmara ve Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik yaşanmayacağı belirtiliyor. Rüzgar, genellikle güney ve batılı yönlerden hafif, akşam saatlerinden itibaren ise Marmara’nın batısında kuzeybatı yönlerinden 40-60 km/saat hızla kuvvetli esecek.

MARMARA

Marmara Bölgesi’nde hava parçalı zamanla yer yer çok bulutlu olacak. Özellikle öğleden sonra batıda sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağı öngörülüyor. Yerel kuvvetli yağışların akşam saatlerinde Trakya kesiminde, gece saatlerinde ise İstanbul ve çevrelerinde görülmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde pus ve sis olayları da yaşanabilir. Rüzgarın akşam saatlerinde kuzeyli yönlerden kuvvetli esmesi bekleniyor.

EGE

Ege Bölgesi genelinde hava parçalı ve az bulutlu geçecek. Ancak zamanla bölgenin kuzey kesimlerinde çok bulutlu hava bekleniyor. Gece saatlerinde Manisa ve Kütahya çevrelerinde sağanak yağışlar görülecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Meteoroloji yeni verileri paylaştı! Hava sıcaklıkları yeniden mi yükseliyor? İşte 29 Eylül Türkiye geneli hava durumu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz