O bankadan herkese faizsiz kredi kampanyası! Sadece 15 gününüz kaldı, kaçıran dizlerine vurur

O bankadan herkese faizsiz kredi kampanyası! Sadece 15 gününüz kaldı, kaçıran dizlerine vurur

İŞ BANKASI KAMPANYA AYRINTILARI

Bu özel kampanya kapsamında, müşterilere 300 TL ile 25.000 TL arasında değişen tutarlarda faizsiz nakit avans imkanı sunulmaktadır. Bu nakit avans, 2 veya 3 ay vade seçenekleri ile sunulacak ve yalnızca İşCep ve Maximum Mobil uygulamaları üzerinden erişilebilecek. Müşteriler, kendi limitlerinin %25’ine kadar olan bu fırsattan, en fazla iki defa olmak üzere yararlanabilecekler.

Katılım Koşulları

• Kampanya, yalnızca İşCep “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliği kullanılarak İş Bankası müşterisi olanlar için geçerlidir.• Kampanya, müşteri olma işleminin tamamlanmasını takiben ilk iş gününde başlatılacak ve ek iki iş günü içinde aktif hale gelecektir.• Kampanya, 29 Nisan 2024 ile 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında müşteri olanlar için 30 Haziran 2024 tarihinde sona erecektir.• Her müşteri bu kampanyadan sadece bir kez faydalanabilecektir.

KAMPANYAYA DAHİL OLAN KARTLAR

Kampanya, İş Bankası’nın bireysel kredi kartları için geçerli olup, ticari kredi kartları, aidatsız kredi kartı, vergi kartı, bayi kartı ve KGF kartı hariç tutulmuştur.

Bu özel kampanya, İş Bankası’nın yeni müşterilerine sunduğu bir teşekkür niteliğinde olup, onlara finansal ihtiyaçlarını daha uygun koşullar altında karşılama fırsatı sunmaktadır. Faizsiz nakit avans imkanı ile İşCep kullanıcıları, belirli bir süre için ekonomik rahatlama yaşayabilirler.

Exit mobile version