O ilde toplu taşıma 1 TL oldu! Bu fiyata sakız bile alamazken belediye yaptı: Öğrenciler bayram edecek

O ilde toplu taşıma 1 TL oldu! Bu fiyata sakız bile alamazken belediye yaptı: Öğrenciler bayram edecek

Belediye Başkanı Mehmet Aras seçim öncesinde verdiği sözleri yerine getirerek üniversite Rings sefer ücretlerini 1 TL’ye düşürdü. Öğrenciler tarafından yoğun olarak kullanılan Menteşe-Stadyum-AVM-Kötekli-Yeniköy, Otogar, TOKİ, Tıp Fakültesi ve Turgutreis Yurdu hatları da ücret içerisinde yer alıyor.

ÖĞRENCİLER SEVİNÇTEN HAVALARA UÇUYOR

Psikoloji bölümü öğrencisi Emel Nur, Merkeze gitmek için otobüse bindiğinde kartının 1 TL bastığını görünce çok şaşırdığını söyledi. Normalde 12.5 TL basan kartların 1 TL’ye düştüğünü gören Emel Nur, gönül rahatlığıyla merkeze sık bir şekilde gidebileceğini söyledi.

Hemşirelik Bölümü Son Sınıf Öğrencisi Zeynep Özçelik, “Hatay’dan geldim ve öğrenciler için ulaşım ücretlerinin 1 TL olması bizi çok mutlu etti. Daha önce aylık 300 TL yol parası harcıyordum. Şimdi merkeze gidip gelmek de 1 TL. Başkanımıza öğrencilere verdiği destekten dolayı çok teşekkür ederim.” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 28 Mayıs tarihi itibarıyla uygulamaya başladığı yeni ücret tarifesi ile birlikte öğrencileri sevindirdi. Belirlenen hatlar üzerindeki öğrenci tarifesi 1 TL’ye düşürüldü. Muğla Belediyesi tarafından belirlenen güzergahlar şu şekildedir:

Exit mobile version