1. Haberler
  2. Gündem
  3. Resmen saat verilerek uyarı yapıldı! Sarı alarm verildi: Mutlaka önlem alın

Resmen saat verilerek uyarı yapıldı! Sarı alarm verildi: Mutlaka önlem alın

featured
service

Hava Sıcaklıklarında Değişiklik Olmayacak

Yapılan değerlendirmelere göre, Türkiye’nin kuzey ve iç bölgelerinde hava durumu parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak. Marmara, Akdeniz’in Toroslar kesimi, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta, Osmaniye, Kahramanmaraş’ın batı kesimleri, Hatay’ın kıyı bölgeleri, Ankara’nın kuzey ve batısı, Eskişehir, Çankırı, Amasya’nın kuzeyi, Artvin, Erzurum’un kuzey ve doğusu ile Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Diğer bölgelerde ise hava genellikle az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

( = window. || []).push({});

Yağışların Etkili Olacağı Bölgeler

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Genel olarak mevsim normalleri civarında seyredecek sıcaklıklar, güney, iç ve doğu bölgelerde yer yer mevsim normallerinin üzerinde olabilir.

Gök Gürültülü Sağanak Yağışın Zamanlaması

CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, sabah saatlerinde İstanbul’da gök gürültülü sağanak yağışların etkili olabileceğini belirtti. Marmara’nın kuzeyinde ve Karadeniz üzerinde hava durumu kararsız. Özellikle Batı Karadeniz’de, İstanbul dahil olmak üzere yerel gök gürültülü sağanak yağışların görüleceği öngörülüyor. Tekirdağ, Kırklareli, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bilecik, Bolu ve Balıkesir gibi bölgelerde de olası yağışlar bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Resmen saat verilerek uyarı yapıldı! Sarı alarm verildi: Mutlaka önlem alın
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz