1. Haberler
  2. Gündem
  3. Tatil Planlarında Büyük Değişim: 10 Bin TL’ye Tatil Yapmak Mümkün!

Tatil Planlarında Büyük Değişim: 10 Bin TL’ye Tatil Yapmak Mümkün!

featured
service

Yaz-Kış Demeden Tatil Keyfi

Türkiye’de bu yıl çadır turizmi büyük bir yükseliş trendine girdi. Özellikle aileler, 100-150 bin TL arasında değişen otel konaklama maliyetlerinden kaçınmak için çadır tatilini tercih etmeye başladı. Özarı Branda sahibi Mehmet Balarası, çadır turizminin bu kadar popüler hale gelmesinin altında yatan nedenleri şöyle açıklıyor: “Bir aile, Türkiye’nin neresine giderse gitsin otel konaklaması için yüksek rakamlar ödemek zorunda kalıyor. Ancak çadırla tatil yapmak isteyenler için bu maliyet 10 bin TL’ye kadar düşebiliyor. Bu şekilde daha özgür ve kaliteli bir tatil geçirmeniz mümkün oluyor. Üstelik çadırlar uzun ömürlü ürünler; bir kere alınıp yıllarca kullanılabiliyor.”

( = window. || []).push({});

4 Kişilik Aileye 10 Bin TL’ye Tatil Fırsatı

Çadırların sadece yaz aylarında değil, kışın da rahatlıkla kullanılabileceğini belirten Balarası, çadırların su geçirmez malzemelerden yapıldığını ve böcek, sinek gibi haşerelere karşı da koruma sağladığını vurguluyor. “Çadırlarımız, hem yaz hem de kış tatillerine uygun olarak üretiliyor. Yüksek kaliteli malzemeler sayesinde, çadırlar hem dayanıklı hem de çok fonksiyonel. Bu nedenle kampçılar, çadırlarını sahil kenarında kahve içerken bile kullanabiliyorlar.”

Çadırlar İçin Randevu Gerekli

Bu büyük talep artışı, çadır üreticilerini de zorluyor. Balarası, yaz sezonunun başlamasıyla birlikte çadır taleplerine yetişmekte zorlandıklarını ve çadır isteyen müşterilere ancak iki ay sonrasına randevu verebildiklerini söylüyor. “Şu an için, çadır almak isteyen müşterilerimize iki ay sonrasına tarih veriyoruz. Önceden sipariş veren müşterilerimizin ürünlerini ise zamanında teslim edebilmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz.”

Yüksek otel fiyatları karşısında bütçesini düşünen tatilciler için çadır turizmi, özgür ve ekonomik bir alternatif sunuyor. Hem doğayla iç içe olmayı sağlayan hem de tatil maliyetlerini ciddi şekilde düşüren bu seçenek, her geçen gün daha fazla insanın ilgisini çekiyor. Eğer bu yaz tatilinizi farklı bir şekilde geçirmek istiyorsanız, çadır turizmini mutlaka değerlendirin. Ancak unutmayın, talep çok yoğun, bu yüzden çadır siparişinizi erkenden vermenizde fayda var.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tatil Planlarında Büyük Değişim: 10 Bin TL’ye Tatil Yapmak Mümkün!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz