Tatile gidemedim diye üzülmeyin! Devlet vatandaşlara ÜCRETSİZ TATİL imkanı sağlama kararı aldı

Tatile gidemedim diye üzülmeyin! Devlet vatandaşlara ÜCRETSİZ TATİL imkanı sağlama kararı aldı

DEVLETTEN FİYATSIZ TATİL İHTİMALİ!Tatil yapmak 2023 yılı içerisinde dar ve orta kazançlı aileler için değil iyi bir parasal kazancı olan şahıslar içinde hayal olarak kaldı. Gerek konaklama fiyatları gerekse de erişim fiyatları bir hayli yüksek. Mevzuyla alakalı seivndirici haber ise ülkemizin başşehri ve güzide şehirlerin biri olan Ankara’dan geldi.

Belediye tarafından yapılan son ilana göre, manili, yaşlı ve talebelere fiyatsız tatil ihtimali sunuluyor. Tanımlanan hizmet bölgeleri ise Altınoluk Akçay, Akçakoca ve Kesikköprü Tatil Kampları.

Milyonlarca yurttaşı içeren bu uygulamayı dinleyenler sosyal medya hesapları üzerinden Ankara Megakent Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a methiye dolu laflar yağdırdılar.

KESİKKÖPRÜ VE AKÇAKOCA TATİL KAMPIBahsi geçen bu kapmalrda bir şahsın lüzumu olan hersey var ve en ehemmiyetlisi ikisininde tamamen fiyatsız olması. Kamp içerisinde urbol sahası, basketbol sahası, havuz, cümbüşlü spor etkinlikleri, kamp ateşi aktiflikleri, amfi tiyatro ve animasyon şovları gibi usunuza dahi gelmeyecek birbirinden değişik aktiveteler bulunuyor. Ayrıca sarih büfeyle hudutsuz kahvaltı yapabilir, öğlen ve akşam yemekleriyle tatilinizi taçlandırabilirsiniz.

Exit mobile version