Vatandaştan büyük tepki almıştı! AK Parti’den sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik düzenleme açıklaması: 15 gün içinde Meclis’e sunacağ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenişehirlioğlu, Tarım ve Orman Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın bu konuda detaylı bir çalışma yürüttüğünü vurguladı. Kendisinin, konunun paydaşlarıyla – STK’lar, gazeteciler, akademisyenler, mağdurlar, hassasiyet sahibi milletvekilleri ve vatandaşlar – bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduğunu belirtti. Bu sürecin sonunda elde ettiği bilgileri raporlaştırarak gündeme getireceğini ve nihai bir metin oluşturulduğunda bunu Meclis’e sunacaklarını söyledi.

Yenişehirlioğlu, çalışmalarını 15 gün boyunca sürdüreceğini ve bu süre zarfında Kanun Teklifi’nin Meclis Başkanlığı’na sunulmasının büyük ihtimalle gerçekleşeceğini ifade etti. Teklifin önce Komisyon’da değerlendirileceğini, ardından Genel Kurul’da milletvekillerinin onayına sunulacağını kaydetti.

Yenişehirlioğlu, sadece kendi partisinin değil, muhalefet milletvekillerinin de görüşlerini alacağını belirtti. Bu kapsamda, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler’in diğer partilerin grup başkanlarıyla görüşerek konuyla ilgili hassasiyet sahibi milletvekillerinin belirlenmesini talep edeceğini ve bu isimlerle de istişarelerde bulunacaklarını açıkladı.

Yenişehirlioğlu, Meclis’te yapılacak çalışmaları bizzat kendisinin yürüteceğini belirterek, “Yara açmadan, bölmeden, parçalamadan, buradan düşmanlıklar üretmeden toplumun sesine kulak verdik. Amacımız; ortak noktaya ulaşmak ve herkesin kabul edebileceği bir çözüme ulaştırmak” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Vatandaştan büyük tepki almıştı! AK Parti’den sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik düzenleme açıklaması: 15 gün içinde Meclis’e sunacağ

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz