1. Haberler
  2. Gündem
  3. Yan yana iki fotoğraf – Ahmet Taşgetiren

Yan yana iki fotoğraf – Ahmet Taşgetiren

featured
service

İki fotoğrafta da Devlet Bahçeli var. Buluşma Ülkücü Şehitleri anma toplantısında…

Sinan Ateş, ülkücü camianın bir kısmına göre “Şehit” sayılıyor. “Şehadet”i henüz sıcaklığını koruyor ve ne garip, bu toplantıda esamisi okunmuyor.

Aslında ve normalde böyle, yani genel başkan konumunda değil, ülkücülüğü bilinen birisinin şehadeti söz konusu olduğunda ülkücülerin yeri göğü inlettiği bilinir.

Sinan Ateş için niye ses çı4karılmıadı, çıkarılmıyor?

Hatta “Aileye başsağlığı dilenmeyecek” türü mesajlar uçuştuğu iddiaları seslendiriliyor. Neden?

Cinayetin kurgulandığı süreçte bir yerlerde “İpi çekildiği için” olmasın?

Camianın lideri Devlet Bahçeli, bu “ipinin çekilmesi” işine nasıl bakıyor acaba? Henüz bir şey demedi. Demesi gerekmez miydi bu “kritik” ve “hunhar” ifade için?

Burası Türkiye, Devlet Bey, Cumhur İttifakı’nın ortağı, yani iktidarı bir şekilde paylaşıyor, en azından “ülkedeki güvenlik sorunu” açısından ilgileniyor olması lâzım, kaldı ki, bir “ülkücü evlad”ın katli söz konusu… “Hiçbir ülkücü evladımızı kurban vermeyiz” sözü de ona ait. Sinan Ateş bir “Ülkücü kurban” değil mi?

Ben bir de o camiada günlerce dolaştığı anlaşılan “Sinan Ateş’in İpinin çekilmesi” söylemini sayın Bahçeli duymamış olabilir mi, sorusunu önemsiyorum. Duymamıştır mutlaka diyeceğim ama, bu da “Camiada liderden habersiz çok vahim işler oluyor” anlamına gelecek ki, Liderlik karizmasına terstir.

Sayın Bahçeli, epeyce sustuktan sonra çıktı ve “Ne varsa araştırılsın, bilen bildiğini söylesin, işte mahkeme” gibi sözler söyledi. Bu da bir gelişme sayılır kuşkusuz.

Ama gene de sorun bitmiyor. “Ülkücü Şehitleri anma” toplantısında 5 yıl önce Sinan Ateş’in durduğu yerde, yani tam “Liderin arkasında” bu defa Ayşe Ateş’in, kocasının şehadeti ile ilgili suçlamalarına hedef olan Ahmet Yiğit Yıldırım yer alıyor. Bu fotoğrafın oluşumu tesadüfi olabilir mi? Sayın Bahçeli, bunca tartışma ortamında Ahmet Yiğit Yıldırım’ı arkasına alıp, ya da sırtını ona dayadığı anlamı çıkarılacak bir fotoğrafın oluşumuna nasıl izin vermiştir? Yoksa bu mizansen kendisinden habersiz mi oluşturulmuştur?

Sinan Ateş cinayetinin bir yerinde iltisakı bulunduğu iddia edilen ve uzunca bir süre sessizliğini koruyan MHP eski Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz –ki kendisi 1.5 yıldır MHP TBMM Grup danışmanı idi- görevden alındı. Neden acaba?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yan yana iki fotoğraf – Ahmet Taşgetiren
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz