1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. 6250 Euro Konut Yardımı Verilecek! İşte Tek Şart

6250 Euro Konut Yardımı Verilecek! İşte Tek Şart

featured
service

Almanya Kalkınma Bankası, bu yardımlar için yıllık 75 milyon Euro’luk bir bütçe ayırdığını duyurdu. Bu bütçeden faydalanabilecek kişilerin evlerinde standart yaşam koşulları için tadilat gereksinimleri olan kişiler olduğu belirtildi. Gerekli tadilatların içerisinde binaya giden yolları düzeltmek, zemin duş ya da acil çağrı sistemleri eklemek gibi uygulamalar bulunuyor.

Hibe desteğinden yararlanmak isteyenlerin yapması gereken tek şey, Almanya Kalkınma Bankası’nın web sitesindeki başvuru formunu doldurmak. Ancak dikkat edilmesi gereken bir detay var: Bu yardımdan sadece en hızlı başvurular faydalanabilecek. Başvuru sayısı bütçeyi aştığında, program sona erecek.

Hibe desteği, Almanya’da ikamet eden ve ev sahibi olan veya kiracı olarak yaşayan herkese veriliyor. Başvuru sahiplerinin Alman vatandaşı olması gerekmiyor, ancak ikamet izni olması şart. Ayrıca, başvuru sahiplerinin evlerinde yapacakları tadilatların, Almanya Kalkınma Bankası’nın belirlediği standartlara uygun olması gerekiyor.

Hibe desteği programı, 2023 yılının sonuna kadar devam edecek. Ancak, bu süre zarfında bütçenin tükenmesi durumunda, program erken sonlandırılacak. Bu nedenle, bu fırsattan yararlanmak isteyenlerin vakit kaybetmeden başvuruda bulunmaları öneriliyor.

Hibe desteği, ev ve konutlarını yenilemek isteyenlere büyük bir kolaylık sağlayacak. Hem maddi hem de manevi açıdan evlerini daha konforlu ve güvenli hale getirebilecekler. Ayrıca, bu destek sayesinde evlerinin enerji verimliliği de artacak ve çevreye katkıda bulunacaklar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
6250 Euro Konut Yardımı Verilecek! İşte Tek Şart
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz