Akbank’tan Emekli, İşçi ve Öğrencilere Destek! Bu Fırsat Kaçmaz!

Akbank’tan Emekli, İşçi ve Öğrencilere Destek! Bu Fırsat Kaçmaz!

Akbank, fatura ödemelerini otomatik hale getirerek müşterilerine ekonomik avantajlar sağlamaya devam ediyor. Ağustos ayı boyunca kampanyaya katılım sağlayan müşteriler, yeni fatura talimatları vererek 250 TL’ye varan chip-para kazanma şansına sahip olacak. İşte, kampanyaya katılım koşulları ve ödülleri:

Kampanyaya katılım sağlayabilmek için bazı koşullar bulunuyor. Verilen talimatların tamamen yeni olması gerekiyor; yani daha önce iptal edilmiş bir otomatik ödeme talimatını tekrar vermek kampanya kapsamında sayılmıyor. Ayrıca, yalnızca kredi kartına bağlı yeni fatura talimatları bu kampanyaya dahil edilebiliyor. Banka hesabına bağlı talimatlar ise kampanya kapsamında yer almıyor.

Kampanya doğrultusunda kazanılan chip-paralar, 5 Eylül itibarıyla müşterilerin kartlarına yüklenecek. Ancak, kazanılan chip-paraların geri alınmaması için müşterilerin verdikleri otomatik ödeme talimatlarını en az 6 ay boyunca iptal etmemeleri gerekiyor. Eğer bu süre içerisinde talimatlar iptal edilirse, kazanılan chip-paralar geri alınacak.

Akbank’ın bu cazip kampanyası, fatura ödemelerinde kolaylık sağlamak isteyen emekli, işçi ve öğrencilere büyük bir destek sunuyor. Kampanyaya katılmak isteyenlerin, 31 Ağustos’a kadar “FATURAC” yazarak 4566’ya SMS göndermesi yeterli. Bu fırsatı kaçırmayın ve fatura ödemelerinizi avantajlı hale getirin!

Detaylı bilgi ve kampanyaya katılım koşulları için Akbank’ın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Exit mobile version