1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Emeklilere özel otomobil indirimi! Kia kampanyayı patlattı: Arabasız emekli kalmayacak

Emeklilere özel otomobil indirimi! Kia kampanyayı patlattı: Arabasız emekli kalmayacak

featured
service

Kocaeli Ticaret Odası ve Kia Efsane Otomotiv arasında yapılan anlaşma kapsamında, emeklilere Kia araçlarında %4.1 oranında özel bir indirim uygulanacak. Bu kampanya, emeklilerin araç sahibi olma hayalini gerçekleştirmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor. Yıl sonuna kadar geçerli olacak bu indirim fırsatı, emeklilere büyük avantajlar sunacak.

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve Kia Efsane Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Baş’ın katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde, kampanya detayları açıklandı. Başkan Bulut, emeklilere bu fırsatı sunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, Kia Efsane Otomotiv’e teşekkürlerini iletti.

Kocaeli Ticaret Odası’nın bu örnek kampanyası, emeklilere yönelik ekonomik destekler sunan diğer kurum ve kuruluşlar için de bir model oluşturuyor. Emeklilerin yaşam standartlarını artırmayı hedefleyen bu tür kampanyalar, sosyal destek projelerinin önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Yıl sonuna kadar geçerli olan bu kampanya hakkında daha fazla bilgi almak ve Kia araçlarında %4.1 indirim fırsatından yararlanmak için en yakın Kia bayinizi ziyaret edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Emeklilere özel otomobil indirimi! Kia kampanyayı patlattı: Arabasız emekli kalmayacak
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz