1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Ford’dan bankalara meydan okuyan kredi fırsatları! Sıfır araç alacaklar dikkat bundan iyisi hiçbir bankada yok

Ford’dan bankalara meydan okuyan kredi fırsatları! Sıfır araç alacaklar dikkat bundan iyisi hiçbir bankada yok

featured
service

Araç kredisi isteyenlere Ford’dan dev kampanya başladı. Bankalara meydan okuyan Ford, sıfır otomobil alacaklara müjdeyi verdi. Sıfır faizli kredi imkanlarıyla müşteri akınına uğrayacak. İşte tüm detaylar…

Otomobil piyasasında hareketlilik devam ederken, Ford’un sunduğu cazip fırsatlar dikkat çekiyor. Bankalardaki araç kredilerinin %4.1’in altına düşmediği bu dönemde, Ford sıfır araç almak isteyenlere özel kampanyalar sunarak müşterilerini memnun ediyor.

Bankaların araç kredilerindeki yüksek faiz oranlarına inat, Ford Türkiye’den tüketicileri sevindirecek kredi kampanyaları duyuruldu. Sıfır araç almak isteyen bireysel müşterilere 300.000 TL’ye kadar 12 ay vadeli %0 faiz fırsatı sunulurken, tüzel kişilere 800.000 TL’ye kadar %2.99 faizli kredi imkanı sağlanıyor. İkinci el araç almak isteyenler için de 300.000 TL’ye kadar %3.19 faizli kredi desteği bulunuyor.

puma-slider-1440x810.webp

Ford’un 2024 binek araç modelleri arasında Puma, Focus (hatchback, sedan, station wagon) ve Courier yer alıyor. Özellikle otomatik vitesli Puma 1.4 milyon lira ve 1.6 milyon lira seçenekleriyle Focus modelleri, Ford’un cazip kredi fırsatlarıyla birlikte otomobil tutkunlarının hayallerini süsleyecek gibi görünüyor.

18f6e679-a8ee-4db0-b4ac-350580406c16.jpg

Ford’un bu kampanyası, yüksek faiz oranları nedeniyle araç sahibi olmayı erteleyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Siz de Ford bayilerine giderek bu cazip fırsatlardan yararlanabilir, hayalinizdeki araca uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ford’dan bankalara meydan okuyan kredi fırsatları! Sıfır araç alacaklar dikkat bundan iyisi hiçbir bankada yok
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz