Sigaraya Yeni Zam Geldi: Fiyat 105 TL’ye Yükseldi

Sigaraya Yeni Zam Geldi: Fiyat 105 TL’ye Yükseldi

Zam Haberi Sosyal Medyada DuyurulduTürkiye Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, yeni zam haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Son dönemde ardı ardına gelen zamlar, özellikle Imperial Tobacco grubunu da etkiledi. Peki, yeni sigara fiyatları ne kadar oldu?

Eylül Ayında Peş Peşe ZamlarEylül ayı, sigara fiyatlarına yapılan zamlarla dolu geçti. Philip Morris, JTI ve BAT grupları, ardı ardına yeni zamlı fiyatlarını açıkladı. Imperial Tobacco’dan gelen son zam haberiyle birlikte, sigara fiyat listesi de güncellenmiş oldu. En ucuz sigara artık ne kadar, en pahalı sigara fiyatı ne kadar?

Güncel Sigara Fiyatları10 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli olan yeni zamla birlikte, güncel sigara fiyatları aşağıdaki gibi belirlendi:

Davidoff Slims (Ivory, White): 80 TLDavidoff (Burgundy, Ivory, White): 80 TLDavidoff C Line Blue: 75 TLBianca: 78 TLPolo (Blue, Grey): 68 TLWest (Navy, Grey, White): 65 TLBu zamla birlikte Imperial Tobacco grubunda en ucuz sigara fiyatı 65 TL’ye düşerken, en pahalı sigara fiyatı 80 TL’ye yükselmiş durumda. Grubun tütün ürünü ise 105 TL’den satışa sunuluyor.

Exit mobile version