2 yaşındaki bebeğin sağlık durumu ciddiyetini koruyor!

2 yaşındaki bebeğin sağlık durumu ciddiyetini koruyor!

Edinilen bilgiye göre, S.Y. bebeğin Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi yoğun bakım ünitesinde 24 gündür entübe halde tedavisi devam ediyor.

Bebeğin teyzesi Elif Akyüz, her gün bebeğin durumuyla ilgili doktorlardan bilgi aldıklarını dile getirdi.

Aldıkları son bilginin kendilerini üzdüğünü ifade eden Akyüz, “Durumunda iyileşme yok ve kötüye gidiyor. Doktorun söylediği, ‘Bu şekilde giderse kaybedeceğiz.’ Ümidimiz sadece Allah’tan.” diye konuştu.

Akyüz, her gün babasının S.Y. bebeği gördüğünü kaydetti.

Her gün bebeğin iyileşeceği umuduyla hastaneye geldiklerini aktaran Akyüz, şöyle konuştu:

“Güzel bir haber alma umuduyla geliyoruz. Haber aldıktan sonra dönerken ayaklarım bile tutmuyor. Yürüyecek dermanın kalmıyor. O kadar kötüyüz. Allah yardımcımız olsun. Tek isteğimiz bebeğin bir an önce sağlığına kavuşması.”

Akyüz, 24 gün boyunca kimseyle görüşmediklerini ve suçluların en ağır şekilde cezalandırılmalarını beklediklerini dile getirdi.

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde anne B.Y, 8 Eylül’de kızı S.Y’yi “uyanmadığını” belirterek Malkara Devlet Hastanesi’ne götürmüş, muayene sonrası bebek, beyin kanaması teşhisi ve cinsel istismar şüphesiyle Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi’ne sevk edilmiş, durum polise bildirilmişti.

Bebek, beyin ameliyatı edilerek entübe halde yoğun bakıma alınmıştı.

Exit mobile version