27 yıllık hapis cezasından kurtulmak için cinsiyet değiştirdi! Antalya’da şoke eden olay

27 yıllık hapis cezasından kurtulmak için cinsiyet değiştirdi! Antalya’da şoke eden olay

Antalya’da yaşanan şaşırtıcı bir olay, tüm Türkiye’nin dikkatini çekti. Yıllardır yasa dışı yollarla kazanç sağlayan Hülya Y., 50 farklı dolandırıcılık suçu işleyerek kendisini adeta suç dünyasına kaptırmıştı. Türkiye’nin farklı illerinde faaliyet gösteren Hülya, işlediği suçların bedelini ağır bir şekilde ödemek zorunda kalmıştı; 27 yıl hapis cezası.

Ancak Hülya sadece adaletten kaçmakla yetinmedi, kimliğinden de kaçmayı seçti. Yıllarca süren suç dolu yaşamını geride bırakmak ve yeni bir başlangıç yapmak isteyen Hülya, cinsiyet değiştirme operasyonu geçirdi ve F. S. Y. adını aldı. Hayatında radikal bir değişiklik yaparak Marmaris’e taşınan F., geçmişini geride bırakmayı ve yeni bir sayfa açmayı umuyordu.

Fakat kaderin planları başkaydı. Muğla ve Aydın jandarma ekipleri, F.’yi yakından takip ediyordu. Bir gece, Marmaris’in sessizliğini bozan polis sirenleri F.’nin kaçışının sona erdiğini haber verdi. Jandarma, onu geçmişiyle yüzleşmeye zorladı. Yeni kimliği, ona suçlarından kaçış sağlayamadı. F. S. Y. adıyla yaşadığı bu yeni hayatta da, işlediği suçların gölgesi onu buldu. Gözaltına alınan F., adliyeye sevk edildi ve bir kez daha hakim karşısına çıkmak zorunda kaldı.

Yaşamına dair bu radikal değişim, onu işlediği suçların sonuçlarından koruyamadı; Hülya Y.’nin yıllar süren dolandırıcılık macerası nihayet son buldu.

Exit mobile version