3 ilimizde korkunç orman yangını! Resmen ciğerlerimiz yanıyor: Büyüdükçe büyüyor

3 ilimizde korkunç orman yangını! Resmen ciğerlerimiz yanıyor: Büyüdükçe büyüyor

Muğla Milas’ta Orman Yangını Kontrol Altına Alınıyor

Aydın’ın Germencik ilçesinde, zeytinlik ve ormanlık alanlarda başlayan yangın büyük bir tehlike arz ediyor. Gümüşköy mevkisinde henüz neden olduğu belirlenemeyen bir yangın, rüzgarın etkisiyle ormanlık alanlara sıçradı. Ekipler, yangını kontrol altına almak için karadan arazözler ve havadan 7 helikopter ile 8 uçakla müdahale ediyor. Alevlerin Söke ilçesinin Argavlı Mahallesi’ne sıçradığı ve bazı yerleşim alanlarını tehdit ettiği bildirildi. Ekipler, yerleşim yerlerinin korunması için yoğun bir mücadele veriyor.

( = window. || []).push({});

Aydın Germencik’te Alevler Yerleşim Alanlarına Ulaştı

Muğla’nın Milas ilçesinde, Sekköy Mahallesi sınırlarında saat 15.15 civarında başlayan orman yangını, bölgeye Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait arazöz ve hava ekiplerinin gönderilmesine neden oldu. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenememişken, ormanlık alanda yayılmaya devam eden alevlerin kontrol altına alınması için çalışmalar sürüyor.

İstanbul Avcılar’da Otluk Alan Yangını Söndürüldü

İstanbul Avcılar’daki Ambarlı Mahallesi Etibank Tesisler Caddesi üzerinde bulunan geniş bir otluk alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangının nedeni henüz belirlenmemişken, olay yerine çok sayıda itfaiye aracı gönderildi. Ağaçların da bulunduğu geniş alandaki yangın, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine hızla söndürüldü.

Exit mobile version