31 Ağustos 2024’te neler yaşandı? 31 Ağustos’ta yaşanan önemli gelişmeler

31 Ağustos 2024’te neler yaşandı? 31 Ağustos’ta yaşanan önemli gelişmeler

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ndeki bir hastanenin yakınlarına düzenlediği hava saldırısında 3 Filistinli hayatını kaybetti. Saldırı, hastane çevresindeki sağlık altyapısının hedef alınması endişelerini yeniden gündeme getiriyor.

Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın soruşturma kapsamında amcası gözaltına alındı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız’ın eşi Yasemen Yıldız hayatını kaybetti.

Esenyurt’ta 33 katlı binada çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken binada mahsur kalanların tahliye çalışması aralıksız devam etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tuzla’daki Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Deniz Harp Okulu’nda gerçekleştirilen diploma alma ve sancak devir teslim töreninde, 410’u Türk, 17’si misafir olmak üzere toplam 427 öğrencinin mezuniyetini kutladı.

Ankara’nın simgesi haline gelen Kuğulu Park’ta, doğanın güzellikleri bir kez daha gözler önüne serildi. Parkın yeni sakinleri olan 8 yavru kuğu, geçtiğimiz günlerde dünyaya geldi. Bu sevindirici haberin ardından, Ankaralılar parka akın etmeye başladı.

Ankara’nın Keçiören ilçesine bağlı Fatih Köprüsü durağında bulunan üst geçidin asansörü çalışmıyor. Engelli bireyler, hamile kadınlar ve 65 yaş üstü vatandaşlar uzun zamandır çalışmayan asansörler nedeniyle üst geçidi kullanamıyor.

Exit mobile version