4 günlük acı bilanço açıklandı! Onlarca ölü ve binlerce yaralı var

4 günlük acı bilanço açıklandı! Onlarca ölü ve binlerce yaralı var

İçişleri Bakanı’ndan Açıklama

Bayram tatilinin ilk dört gününde (Cumartesi, Pazar, Pazartesi ve Salı), Türkiye genelinde trafik kazaları büyük bir üzüntüye yol açtı. İçişleri Bakanlığı verilerine göre, 693 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 26 kişi hayatını kaybetti ve 5.345 kişi yaralandı.

( = window. || []).push({});

Bayramın İlk Dört Gününde Yaşananlar

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kazaların önlenmesi için yapılan denetimlerin asıl amacının vatandaşların sağ salim ailelerine kavuşması olduğunu vurguladı. Bayram tatili süresince trafik kurallarına uyma çağrısı yaparak, hız yapmaktan kaçınılması ve emniyet kemeri kullanımının önemini hatırlattı.

Kazaların Etkileri

Maalesef, bayram tatilinin ilk dört gününde 26 vatandaşımız hayatını kaybederken, binlerce kişi de yaralandı. Bu tür kazaların önlenmesi için herkesin dikkatli olması ve trafik kurallarına uyması gerektiği önemle vurgulandı.

Acı Kayıplar ve Dilekler

Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileyen Bakan Yerlikaya, trafik kazalarının aileler üzerindeki derin etkisine dikkat çekti. Herkesin sevdiklerine sağ salim kavuşması için yolculuklarda dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Exit mobile version