AFAD 1300 kişilik alım yapacak! Kadrolar belli oldu: Gaziantep, Kahramanmaraş… Süre daralıyor hemen başvuru yapın

AFAD 1300 kişilik alım yapacak! Kadrolar belli oldu: Gaziantep, Kahramanmaraş… Süre daralıyor hemen başvuru yapın

Adıyaman Merkez İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde yapılacak personel alımları için başvurular başladı. Adıyaman’da yapılacak AFAD personel alımları için 700 TYP personel alımı yapılacak aktarıldı. Adayların kısa süre içerisinde başvuru yapması gerektiğinin altı çizildi.

Gaziantep bünyesinde yapılacak personel alımları kapsamında Şahin Bey İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne afet müdahale ekiplerinin eksikliğini tamamlamak amacıyla 300 TYP personel alımı yapılacak.

Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve yüklüyorum 18 yaşını tamamlamış olması ve belirtilen Sosyal Güvenlik şartlarının sağlamış olması gerekmektedir.

Kahramanmaraş’ta yapılacak personel alımları kapsamında Dulkadiroğlu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne acil durum yönetim personeli alımı yapılacak. 300 TYP personel alımı yapılacağı belirtilirken adaylardan istenen şartlarda açıklandı.

Adayların öğrenci olmaması ( açık öğretim öğrencileri hariç) istenirken emekli veya veya malul aylığı almıyor olması ve belirtilen yaş ve gelir şartlarını sağlıyor olması gerekmektedir.

Exit mobile version