AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan’dan Tuncay Özkan’a: Cumhurbaşkanımız kırmızı çizgimizdir

AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan’dan Tuncay Özkan’a: Cumhurbaşkanımız kırmızı çizgimizdir

Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın milletin kırmızı çizgisi olduğunu vurgulayarak, “Recep Tayyip Erdoğan, milletimizin makus talihini değiştiren, mazlumların umudu olan bir liderdir. Onun hakkında sarf edilen her kötü söz karşısında, milletimizin iradesine sahip çıkacak ve gereken cevabı vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ‘Saray züppesi’ diyen CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan hakkında soruşturma başlatıldı

Hakan Han Özcan’ın açıklamaları, AK Parti kanadından Tuncay Özkan’a yönelik en sert tepkilerden biri olarak öne çıkarken, siyasi gerilimi de artırdı. Özcan’ın açıklamaları, Erdoğan’ın liderliğine yönelik güçlü bir savunma olarak dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın avukatı Hüseyin Aydın da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Tuncay Özkan hakkında 250 bin TL’lik manevi tazminat davası açıldığını duyurdu.

Aydın, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“CHP İzmir milletvekili Tuncay Özkan aleyhine, Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan mesnetsiz ve düzeysiz açıklamaları nedeniyle 250 bin TL’lik manevi tazminat davası açılmıştır. Ayrıca Cumhurbaşkanına hakaret suçundan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet dilekçesi sunulmuştur.”

Exit mobile version