AK Partili Usta da tepki gösterdi: İnsan durduğu tabelanın altına bakar

AK Partili Usta da tepki gösterdi: İnsan durduğu tabelanın altına bakar

Açılışta akademisyen Kemal Sağlam “Kahrolsun İsrail” sloganı atınca çok sayıda kişinin saldırısına uğradı. Hastaneye kaldırılan Sağlam’ın burnu kırıldı, kulak zarı patladı.

Açılışa katılanlardan biri olan İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, ANKARAGÜNDEM’a verdiği demeçte, “Ben orada hiç yemek yemedim. Yeseydim İsrail’e destek vermiş olacaktım.” şeklinde konuştu.

Burger King açılışına katılan belediye başkanı ‘Yemek yeseydim İsrail’e destek vermiş olurdum, sadece kurdele kestim’ dedi

Açılışa katılma kararının bireysel alındığını söyleyen Leyla Şahin Usta, katıldığı televizyon programında konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi:

“Bizlerin hata yapma lüksü yok. Bunun farkındayız. Ama maalesef belediye başkanı, teşkilat mensubu bu tip hatalarda bulunuyor. Tabii ki partimizi bağlamaz. İnsan durduğu yerin, tabelanın altına bir bakar. ‘Ben nerede duruyorum?’ der. Böyle bir ihmalin sonucunda böyle bir görüntü ortaya çıktı. Tabii ki hepimiz üzüldük. Kabul edilebilir bir şey değil. Bunun partiyi bağlayıcı bir anlamı yoktur. Bu kişilerin bireysel aldığı bir karar. “

Exit mobile version