Akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi: Güncel benzin, motorin, LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi: Güncel benzin, motorin, LPG fiyatları!

İstanbul’da akaryakıt fiyatları Avrupa ve Anadolu yakasında farklılık gösteriyor. Avrupa Yakası’nda benzin litre fiyatı 42.27 TL, motorin litre fiyatı 42.38 TL ve LPG litre fiyatı 20.19 TL olarak belirlendi. Anadolu Yakası’nda ise benzin litre fiyatı 42.14 TL, motorin litre fiyatı 42.28 TL ve LPG litre fiyatı 19.64 TL.

İstanbul’da Akaryakıt Fiyatları

( = window. || []).push({});

Brent petrol fiyatının 84 dolara kadar gerilemesi, akaryakıt fiyatlarına yansıyacak mı sorusunu gündeme getirdi. ABD’deki talebin zayıfladığına dair veriler, petrol fiyatlarının düşmesinde etkili oldu. Uzmanlar, temmuz ayında beklenen ÖTV zammı öncesinde fiyatlarda bir indirimin mümkün olabileceğini belirtiyor.

Ankara’da Akaryakıt Fiyatları

Başkent Ankara’da benzin litre fiyatı 43.25 TL, motorin litre fiyatı 43.35 TL ve LPG litre fiyatı 20.19 TL seviyesinde bulunuyor. Bu fiyatlar, İstanbul’daki fiyatlarla karşılaştırıldığında, Ankara’da akaryakıtın biraz daha pahalı olduğunu gösteriyor.

İzmir’de Akaryakıt Fiyatları

İzmir’de ise benzin litre fiyatı 43.59 TL, motorin litre fiyatı 43.77 TL ve LPG litre fiyatı 19.89 TL olarak belirlendi. İzmir’deki fiyatlar, hem İstanbul hem de Ankara ile kıyaslandığında, akaryakıtın en yüksek olduğu şehir olarak dikkat çekiyor.

Exit mobile version