Akşener İYİ Parti’ye veda etti: Başarısızlığı ben aldım başarıyı siz yakalayın

Akşener İYİ Parti’ye veda etti: Başarısızlığı ben aldım başarıyı siz yakalayın

İYİ Parti’de yeni lider arayışı: Dört adayın yarışacağı salona seyirci alınmayacak

İYİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı’nda genel başkanlığa aday olan isimler arasında Grup Başkan Vekili Müsavat Dervişoğlu, Grup Başkanı Koray Aydın, Göç Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tolga Akalın ve Kurucular Kurulu Üyesi Günay Kodaz bulunuyor. Bu adaylar, parti tabanının ve delegelerin desteğini kazanarak İYİ Parti’nin yeni yüzü olmayı hedefliyor.

Bugün gerçekleşen olağanüstü kurultayla birlikte İYİ Parti’nin eski başkanı olan Meral Akşener, veda konuşması gerçekleştirdi.

İYİ Parti Akşener konuştu. Akşener’in cümlelerinin satırbaşları şöyle:

“Her zorlu dönemeçte gücüme güç katan arkadaşlarım, dava arkadaşlarım… Kurultaya hoş geldiniz. Yalan dolana hiç ihtiyacım olmadı. Korkum da olmadı. Ecel ne bir nefes önce ne bir nefes sonrasıdır.

Bugün bu kürsüden son kez konuşuyorum. Hayatımın her döneminde sahip olduğum ahlaki değerleri, Cumhuriyet’imizin temel ilkelerini, Türkiye’nin ihtiyaçlarını gözeterek sorumluluklar aldım; tutumlar sergiledim. Mesele millet, memleket olduğunda inandığım yolda yürümekten çekinmedim.

30 yıl boyunca kadın olarak zorluklarla, iftiralarla karşılaştım. Her devrin fırsatçılarıyla, ahlaksızlarıyla, zalimleriyle mücadele ettim. Zihnim de vicdanım da hep çok rahat oldu. Hiçbir zaman peşinden koştuğum kişisel çıkarım olmadı. Tutuklanacak tehditleri umurumda olmadı.

Exit mobile version