Arkadaşlık isteğini kabul etti, kabusu yaşadı: ‘Uygunsuz’ bir saniyelik görüntü milyonlara mal oldu!

Arkadaşlık isteğini kabul etti, kabusu yaşadı: ‘Uygunsuz’ bir saniyelik görüntü milyonlara mal oldu!

Akılalmaz şantaj vakasının detayları şoke etti. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Yazı İşleri Müdürü Adem Coşkunyürek, sosyal medyadan dostluk isteği yollayan ve dost olduğu kadınla evvel görüntülü konuştu, sonra da şantaj tuzağına düştü. ‘Görüntünü kurulumlayacağım ve arkadaşlarını yollayacağım’ diyen kadın, Coşkunyürek’i işte böyle tehdit etti…

Show Haber’de yer alan habere göre; vakayı anlatan adam “Bana bir dostluk isteği yollamış Facebook’tan. Onay verir vermez hemen ‘Merhaba nasılsınız iyi misiniz?’ yazdı. Gayet böyle efendi, hanımefendiydi. ‘Şehirle görüntülü arayalım’ dedi. Bir baktım uygunsuz bir hale geçti. ‘Bu görüntü bana yeter, bundan sonrasını sen düşün’ dedi.” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyadan bir kadınla dost olan adam, sonra görüntülü konuştu ama tehditlerin arkasını art kesilmedi ve şantaj mağduru oldu. Adam kadının ‘Ben photoshop’ta lüzumlu çalışmaları yaptıracağım, kurulum yaptıracağım’ dediğini söyledi.

Sosyal medyada dost olduğu kadın 800 euro istedi. Vakayı anlatmaya devam eden adam, “Sırf yalnızca görüntülü görüştük diye. Görüntülü görüşmemizi kaydolmuş, şantaj yapıyor” biçiminde konuştu.

Coşkunyürek, nasıl tehdit edildiğini de anlattı. Coşkunyürek, “Bak sana yarın öğlene kadar müddet veriyorum, gönderdin gönderdin, yollamadın… Videolarını, tam akrabalarını tespit ettim, onların hepsine tek tek göndereceğim” biçiminde tehdit edildiğini anlattı.

Yani ne olduysa görüntülü konuşmadan sonra oldu, o kadın şantaj yapmaya başladı. ‘Elimde videon var, 300 euro yollaman gerekli’ dedi. Kadının istediği para da her geçen gün arkasıydı. Coşkunyürek bu gidişatı da “Zam yaptı, ‘yarın 500 euro olarak gönder’ dedi, ertesi gün yeniden zam yaptı, ‘800 euro olur’ dedi.” laflarıyla anlattı.

Exit mobile version