Arzu Ettiğiniz Mevsim Beko Klima ile Evinizde

Arzu Ettiğiniz Mevsim Beko Klima ile Evinizde

Olumsuz hava koşullarından asgari düzeyde etkilenmek için Beko klima gibi iklimlendirme sistemlerinden tercih edebilirsiniz. İhtiyaca yönelik en doğru kapasite seçimi, bu cihazların performansını en üst düzeye çıkarmanın anahtarıdır. Ancak maksimum kapasitede yararlanabilmek için doğru cihazı seçmeniz gerekir. Örneğin kullanım alanınız 25 ila 35 metrekare arasında ise Beko klima 12000 BTU modelini tercih edebilirsiniz. Bu model, kullanıldığı alanın hızlı ve etkili bir şekilde soğumasını ya da ısınmasını sağlar. Aynı zamanda ekonominizi düşünerek enerji tasarrufunu da katkısı da sağlar. Evlerde oturma odası ya da mutfak için tercih edebilir, küçük ofislerde de kullanabilirsiniz.

( = window. || []).push({});

( = window. || []).push({});

Yaşam Alanınız için En Uygun Isıyı Beko Klima Bilir

klima kumandası işaretleri

35 ila 50 metrekare ölçüsündeki daha geniş alanlar için ise Beko klima 18000 BTU modelini tercih edebilirsiniz. Bu modeli büyük salon veya ofislerinizi, iş yerinizi ya da stüdyo tipi evinizi istediğiniz ısıda tutmak için kullanabileceğiniz gibi evinizin birkaç odası için de tercih edebilirsiniz. Çok daha büyük alanlar için kapasitesi daha geniş modeller bulunduğu gibi daha küçük alanlar için tasarlanmış modeller de mevcut. Bunun gibi birçok farklı kapasitedeki modeller arasından kullanacağınız alan için en uygun olanı seçebilirsiniz.

İçinizi Isıtacak Bir Kış için Beko Klima

Her ne kadar bu tarz cihazların sıcak havalarda kullanıldığı düşünülse de Beko klima yalnızca soğutma değil ısıtma imkânı da sunar. Isıtma fonksiyonu Beko klima sıcak ayarı ile devreye girerek en soğuk günlerde bile yaşam alanlarınızda rahat hareket etmenizi sağlar. Kış aylarında ısıtma işlevini devreye sokarak evinizin ya da iş yerinizin sıcaklığını sizin için ideal olan ısıda tutabilirsiniz. Aynı zamanda Beko klima kumandası işaretleri arasından ionizer tuşu ile cihazınızın havasını temizleyebilme ve plasma tuşu ile de bulunduğunuz ortamdaki istenmeyen kokuları engelleme imkânına sahipsiniz. İonizer fonksiyonu üniteye gelen partikülleri uzaklaştırmak yoluyla havayı temizlerken plasma fonksiyonu ise kötü kokuları yok eder. Bu özellikleri ile kış günlerinde sık sık havalandıramadığınız mekânların havasını ısıtırken ideal düzeyde temiz de tutar. Ayrıca bu cihazlar, ses seviyesini düşürmek, gösterge panelinin ışığını ayarlamak, rüzgârı istediğiniz yöne saptırmak gibi özelliklere de sahip.

Tüm Bütçelere Uygun Çözümler Sunan Beko Klima

Beko klima fiyatları modele ve modelin teknolojik özelliklerine göre değişir. BTU değeri ve tasarım da fiyat konusunda belirleyici olan önemli detaylardır. Kapasite ve işlevler arasında özgürce seçim yapma olanağı sayesinde ihtiyacınızı karşılarken bütçenize göre bir seçenek bulabilirsiniz. Beko klima dayanıklı yapısı ve uzun ömürlülüğü ile yatırımınızın karşılığını verir. Evinizde her an keyifle yaşamanız ve iş yerinizde verimli çalışmanız için mevsimsel kısıtlamaları ortadan kaldırır. Tüm mekânlarınız için en doğru Beko klima modelini Koçtaş web sitesinin zengin ürün yelpazesi arasında bulabilirsiniz. Siz de bütçenize ve kullanım alanınıza en uygun olan ürünü bulmak için hemen harekete geçip Koçtaş web sitesi üzerinden siparişinizi güvenle verebilirsiniz.

Exit mobile version