Ayıyla selfie çekmek isterken paramparça oldu! Tesadüf eseri hayatta kaldı

Ayıyla selfie çekmek isterken paramparça oldu! Tesadüf eseri hayatta kaldı

İskoçya’dan gelen turistler, etkileyici hayvanları daha yakından görebilmek için araçlarını durdurdu. Tam bu sırada ayılardan biri ani bir hareketle aracın yanına geldi.

Bunun fotoğraf çekmek için kaçırılmaz bir fırsat olduğunu düşünen kadın, aracın camını indirdi ve selfie çekmek için telefonunu hazırladı. Ancak ayılar, fotoğraf çekimi konusunda yaşlı kadın kadar hevesli değildi.

Hürriyet’te yer alan habere göre, aracın hemen dibindeki ayı, camın açılmasından saniyeler sonra kadına saldırarak sağ kolunu parçaladı. İkili dehşete kapılırken direksiyon başındaki yol arkadaşı hızla gaza bastı ve ayının arkadaşını daha fazla parçalamasını engelledi.

Kadın, Karpat Dağları’ndaki vahşi saldırının ardından yakınlardaki bir hastaneye kaldırıldı.Yerel medyaya İskoçya’dan geldiğini söyleyen kadın, “Arabadaydık ve fotoğraf çekecektik. Ayılar pencereye kadar gelince onların fotoğrafını çekmek istedim” dedi.

Doktorlar, 72 yaşındaki kadının yaralarının hayati tehlike arz etmediğini açıklarken, yetkililer saldırının ardından bölgeye bir ekip gönderildiğini ve ayıların yoldan uzaklaştırıldığını duyurdu.

Polis, bölge sakinlerine ve turistlere vahşi doğada karşılaştıkları hayvanlara her zaman güvenli bir mesafede durmalarını tavsiye etti.

Exit mobile version