Ayşenur Ezgi’nin amcası Yılmaz Eygi: “Özgür bey sağ olsun, çok destek oldu”

Ayşenur Ezgi’nin amcası Yılmaz Eygi: “Özgür bey sağ olsun, çok destek oldu”

Cenazede yaşanan bu gerilim sonrası konuşan Ayşenur Ezgi Eygi’nin amcası Yılmaz Eygi, her iki siyasiye de teşekkür etti. Eygi, “Özgür Bey sağ olsun, çok destek oldu. Devlet de çok destek verdi. Vali Bey buradaydı, belediyemiz çok yardımcı oldu. Hem iktidar hem de muhalefet çocuğumuzu sahiplendi. Bu tabloyu uzun zamandır özlemiştik” diyerek cenaze törenindeki dayanışmayı övdü.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan Ayşenur Ezgi Eygi mesajı: “İsrail’in cezasız kaldığı hareketlerinin son örneği”

Yılmaz Eygi, CHP lideri Özgür Özel’in konuşma yapamamasına da üzüldüğünü dile getirdi. “Keşke Özgür Bey de konuşsaydı, onun da çocuğumuzu sahiplendiğini bilirdik” ifadelerini kullanan Eygi, törendeki izdihamdan dolayı Özel ile görüşemediğini belirtti.,

Numan Kurtulmuş ile Özgür Özel, Ayşenur Ezgi Eygi’nin cenazesinde tartıştı: “Kardeş, benden farklı bir şey mi söyleyeceksin?”

Cenaze törenine katılan kalabalık hakkında da konuşan Yılmaz Eygi, tanımadıkları birçok kişinin cenazeye katılmasının aileyi onurlandırdığını söyledi. “İstanbul’dan bireysel olarak gelenler, Filistin bayrakları getirenler oldu. Evimiz dolup taştı. Bu bizi çok mutlu etti” diyerek cenaze törenine olan yoğun katılımın aileyi teselli ettiğini ifade etti(HABERLER.COM)

Exit mobile version