Bebeklerin Ölülerini Bile Satmışlar! ‘Yenidoğan Katliamı’nda Skandal Konuşmalar

Bebeklerin Ölülerini Bile Satmışlar! ‘Yenidoğan Katliamı’nda Skandal Konuşmalar

Son olarak çete üyelerinin arasında geçen konuşmalara, çete üyeleri tarafından, bebeğini kaybeden aileden 80 bin lira para istendiği yansıdı.

Konuşmalara, çete üyesi hemşirelerin bile isyan ettiği durum şöyle yansıdı: Bebeklerini kaybeden aile üyeleri aranarak cenazenin teslim edilmesi karşılığında 80 bin lira talep edildi. Aksi halde bebeğin kimsesizler mezarlığına defnetmekle tehdit eden çete, ailenin parayı bulmadan hastaneye gelmemesi söylendi.

Daha sonra il sağlık müdürlüğünün devreye girdiği ve bebeğin cenazesinin teslim edildiği öğrenilirken, çetenin aileden 10 bin lira para aldığı belirlendi.

O korkunç anlar iddianamede şu şekilde yer aldı:

Ambulans şoförü Gıyasettin Mert Özdemir ile doktor İlker Gönen arasında geçen konuşmada bebeklerini kaybeden bir aileden cenazeyi teslim etmek için 80 bin lira istendiği aksi takdirde bebeği kimsesizler mezarlığına defnetmekle tehdit edildiği ortaya çıktı:

– Gıyasettin Mert Özdemir: Orası çok pis patlayacak. Bebek ex oluyor (ölüyor), Emre 80 bin TL istiyor. Aile de diyor ki veremeyiz. Eğer parayı vermezseniz kimsesizler mezarlığına defnederiz, mezarını bile bulamazsın diyorlar.

Exit mobile version