Bir parti daha kuruldu! Yusuf Halaçoğlu: ‘Ne bir muhalefet partisini, ne iktidar partisini hedef almadık’

Bir parti daha kuruldu! Yusuf Halaçoğlu: ‘Ne bir muhalefet partisini, ne iktidar partisini hedef almadık’

Halaçoğlu, Türkiye’yi düze çıkaracak bir anlayışla bütün vatanseverleri partiye beklediğini duyurdu. “Hedef olarak ne bir muhalefet partisini, ne iktidar partisini almadık.” diyen Halaçoğlu, doğrudan doğruya iktidar olma hedefiyle yola çıktıklarını ifade etti.

Partinin sırtını yurt dışından herhangi bir yere dayamadığını belirten Halaçoğlu, “Bütün davranışlarımızı, her şeyimizi ne kadar, nereden para geldiği, nereye harcadıklarımızı bile göreceksiniz.” dedi.

Partilere doğrudan devlet desteği yapılmasını doğru bulmadıklarını söyleyen Halaçoğlu, partilerin kendi imkanlarıyla seçime girmelerini aksi takdirde adaletsizliğin yaşandığını belirtti.

İYİ Parti’de, Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşmesinin ardından yaşananların kendisini ilgilendirmediğini söyleyerek kendi partilerine baktıklarını ifade etti.

“Hiçbir muhalefet partisiyle muhatap olmayız.” diyen Halaçoğlu, muhalefete muhalefet olacak bir parti olarak çıkmadıklarını söyleyerek, hedeflerinin iktidarın yanlışlarını ortaya koyarak çözüm önerileri sıralamak olduğunu vurguladı.

Exit mobile version