Bir yıldır hiçbir iz bulunamadı: Cinayet itirafı var, ceset yok

Bir yıldır hiçbir iz bulunamadı: Cinayet itirafı var, ceset yok

Diğer yandan Tayfur Kılıç’ın, eşi kaybolduktan bir hafta sonra pavyona gittiği, orada çalışan kadınlarla beraber alkol alıp eğlendiği ortaya çıktı. Bedriye Kılıç’ın kaybının 115’inci gününde cinayeti itiraf eden Tayfur Kılıç, 28 Ekim 2023 tarihinde tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Tayfur Kılıç ifadesinde eşinin cesedini Akşehir Cankurtaran Mahallesi Harlak Mevkii’ne attığını iddia etti. Ancak polis ekipleri söz konusu adreste yaptığı aramalarda hiçbir sonuca ulaşamadı. Aradan geçen 1 yılın ardından Bedriye Kılıç’ın cenazesi halen kayıp.

Annesi Sona Er ile babası Oktay Er, kızlarının kaybının yıl dönümünde Akşehir Nasreddin Hoca Mezarlığına giderek Nasreddin Hoca Türbesi’nde kızlarının bulunması için dua etti ve yetkililere yardım çağrısında bulundu.

Acılı baba Oktay Er, kızının cesedinin bulunmasını ve onun için bir mezar yaptırmayı istediğini belirterek, “Bugün 6 Temmuz 2024, 6 Temmuz 2023 tarihinde kaybolan kızımın bugün yıl dönümü. Tam 1 yıl oldu, 12 aydır kızımı arıyorum. Bulamadım. Nasreddin Hocamıza duaya geldim. Kızımın bulunması için dua ettik. Kızımın cesedini bulabilir miyiz diye uğraştık. Cesedine ulaşamadım.” dedi.

Exit mobile version