Bodrum, Antalya, Çeşme yerine artık herkes oraya gidiyor! Bir devrin sonu: Kavimler göçü gibi

Bodrum, Antalya, Çeşme yerine artık herkes oraya gidiyor! Bir devrin sonu: Kavimler göçü gibi

Otel rezervasyon uygulaması Little Emperors’ın kurucusu Rebecca Masri, artık tatilcilerin daha çok soğuk yerleri tercih ettiğini belirterek, “Bence Avrupa çok sıcak olduğu için insanlar daha serin yerler arıyor ve bu da İskandinav ülkelerine yaz destinasyonu olarak öne çıkmaları için gerçekten büyük bir fırsat verdi.” dedi.

Sardunya ve Yunanistan gibi popüler destinasyonların artan sıcaklıklar nedeniyle normalden daha az ilgi gördüğünü açıklayan Masri, “Müşterilerimiz daha genç olduğu için genellikle çocukları da daha küçük oluyor ve insanlar küçük bir bebekle 48 derecelik bir yere seyahat etmek istemiyor. Bu hiç hoş değil ve iptal politikaları nedeniyle bu rezervasyonlardan vazgeçemiyorlar.” ifadelerini kullandı.

Virtuoso Seyahat Haftası’nda ayrıca lüks seyahat konusunda uzmanlaşmış Kanadalı şirket The Pelican’ın kurucu ortağı Jamsheed Pocha da bir konuşma yaptı. Pocha, birçok Kuzey Amerikalının “geleneksel olarak yaz aylarında İtalya, Fransa ve Yunanistan kadar popüler olmayan” İsviçre, Avusturya ve Almanya gibi yaz sıcaklarının daha az etkili olduğu Avrupa ülkelerine rezervasyon yaptığını doğruladı.

Exit mobile version