Candan Kardeşlerin Mahkeme Süreci Devam Ediyor

Sosyal medya fenomenleri Alisya Bahar Candan ve Gülnihal Çiçek’in de bulunduğu 21 sanık, “suç örgütüne üye olmak” ve “dolandırıcılık” suçlamalarıyla yargılanmaya devam ediyor.

Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde gerçekleştirilen duruşmada, Alisya Bahar Candan ile birlikte bazı tutuklu sanıklar hazır bulundu. Mahkemeye, tutuksuz sanıklardan Gülnihal Çiçek, müştekiler ve taraf avukatları da katıldı.

Duruşma sırasında kendini savunan Gülnihal Çiçek, “Bu kadar zaman sonra masum olduğumuzun anlaşılmış olduğunu düşünüyorum. ‘Pardon’ isimli bir film çektik. Ben beraatimi talep etmekle beraber, kız kardeşimin tahliyesini de istiyorum. Telefonumun iadesini de bekliyorum.” şeklinde konuştu.

Sanıkların savunmalarının ardından mahkeme heyeti duruşmaya yaklaşık bir saat ara vererek, Alisya Bahar Candan’ın da aralarında bulunduğu 6 sanığın yurt dışına çıkış yasağı uygulanarak tahliyelerine karar verdi.

Tahliye kararını alan Gülnihal Çiçek, adliyede yakınlarını arayarak mutluluğunu paylaştı. Duruşma sonrası basın mensuplarına konuşan Çiçek, “Kardeşime ilk olarak ‘Yaz meyvesi tadında dondurma gibisin Bahar.’ diyeceğim. Konu yargıda, ben sadece onu kucaklamak istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version