CHP Grup Başkanvekili Başarır, Büyük Taarruz’un 102. Yılı Etkinliklerine Katıldı

CHP Grup Başkanvekili Başarır, Büyük Taarruz’un 102. Yılı Etkinliklerine Katıldı

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Büyük Taarruz’un 102. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesindeydi.

Başarır, parti binasının önünde yaptığı konuşmada, 102 yıl önce başlatılan kurtuluş mücadelesinin simgesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler ile gaziler önünde saygı duruşunda bulunarak, “Afyonkarahisar’da umudun yeşerdiği yerden yürüyüşe başlayacağız. Güzel günler yakın, her şey çok güzel olacak.” ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da etkinliğe katılarak, kendilerini Afyonkarahisar’a davet eden Burcu Köksal’a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Başarır ve katılımcılar, Atatürk Evi’ne yürüyerek buradaki yetkililerden bilgi aldılar. Daha sonra Çakırözü köyüne geçen Başarır ve ekibi, Kocatepe’ye kadar devam eden yürüyüşe katıldılar.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Büyük Taarruz’un 102. yıl dönümü etkinlileri kapsamında Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesindeki etkinliklere katıldı. Başarır, burada bir konuşma yaptı.

Exit mobile version