Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli’de Projelerin Açılışını Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli’de düzenlenen toplu açılış töreninde önemli değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, “Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik,” diyerek hizmet anlayışlarının altını çizdi.

Kocaeli’de Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, Teleferik ve TOKİ konutları ile diğer projelerin açılışını gerçekleştiren Erdoğan, şehre yapılan yatırımların bazı kesimler tarafından rahatsızlık yarattığını ifade etti. Özellikle şehir hastanesinin açılışında, mevcut hastanelerin kapanacağı yönündeki iddialara da yanıt verdi:

Erdoğan, millete hizmetkar olmanın bir nasip meselesi olduğunu belirterek, gelen eleştirilere karşı durduklarını söyledi.

16 ay önce gerçekleştirilen seçimlere de değinen Erdoğan, “14-28 Mayıs seçimlerinde vatandaşlarımız bize 5 sene daha hizmet etme görevini verdi,” dedi. 

Yeni projelerin halkın hizmetine sunulmasının mutluluğunu yaşadığını belirten Erdoğan, gelen eleştirilerin aksine, sürekli olarak hizmetlerine devam edeceklerini vurguladı. Ayrıca, alandaki katılımcılara, “Tek millet, tek bayrak, tek devlet, tek vatan,” mesajını yineledi.

Exit mobile version