Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, TOBB yönetimi bir araya geldi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, TOBB yönetimi bir araya geldi!

Geçtiğimiz yıl yayınlanan OVP’nin ana çerçevesinin korunacağını belirten Yılmaz, yatırım, istihdam, üretim ve ihracatın desteklenmeye devam edileceğini ifade etti. Yılmaz, ayrıca ülkenin karşılaştığı büyük deprem afetinin yaralarının sarılması ve ülkenin geleceğe daha dirençli hazırlanması için çalışmaların süreceğini vurguladı.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi öğrencilere sunduğu imkanları açıkladı

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ise toplantı sonrası yaptığı açıklamada, eylül ayında açıklanacak olan OVP ve reel sektörün yaşadığı zorluklar hakkında kapsamlı istişarelerde bulunduklarını belirtti. Hisarcıklıoğlu, “7,5 saat süren faydalı, çözüm odaklı bir toplantı oldu. Toplantıda, KOBİ’lerin son dönemde karşılaştığı finansmana erişim sorunları, emek yoğun sektörlerde yaşanan rekabet zorlukları gibi birçok konuda reel sektörün sıkıntı, talep ve önerilerini aktardık” dedi. Hisarcıklıoğlu, ayrıca enflasyonla mücadele sürecinde atılması gereken adımlar ve iş dünyasının enflasyon muhasebesine yönelik beklentilerinin de toplantıda ele alındığını kaydetti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan TOBB ziyareti!

Toplantıda, TOBB Yönetim Kurulu üyeleri ve sektör temsilcileri, hem güncellenmesi planlanan OVP’ye ilişkin hem de reel sektörü doğrudan ilgilendiren çeşitli konulara dair tespit ve önerilerini Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’a sundu. Bu önerilerin, OVP’nin nihai haline önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

Exit mobile version